Neler yeni

XenForo 2.x'de Dil Paketi Ekleyemiyorum

#1
Merhabalar,

Yeni aldığım hostum üzerine Nulled XenForo kurmak istiyordum, XenForo v1.x biraz eski teknoloji olduğu için v2.x kurmak istemiştim, Kuruluma başladığımda exec, popen gibi bazı PHP modüllerinin sunucumda disabled konumda olduğunu fark ettim, sunucum ile konuştum rica minnet bu modülleri aktif ettirdim ve kurulumda "Sunucunuz bütün gereksinimleri karşılıyor, kuruluma devam edebilirsiniz" tarzında bir mesaj gördüm ve gönül rahatlığıyla kurdum.

Kurulum başarıyla tamamlandı ancak dil paketi kurmak istiyorum seçiyorum .xml dosyasını sağ üst köşede 3 bar şeklinde olan yükleme gifi bir süre devam ediyor daha sonrasında kayboluyor başka da bir şey olmuyor. Normal şartlarda XF2'de Processing, processing phrases... tarzında bir bekletme ünitesi olması gerekiyor ama o kısım bende gelmiyor. Diller kısmına girdiğimde "Türkçe" gözüküyor ama aktif ettiğimde tüm site bembeyaz oluyor, admin panel de dahil hiçbir sayfaya giremiyorum yani anlayacağınız dil paketi yüklenmiyor.

En az 5 tane Nulled sürüm denedim, nulledden kaynaklanmıyor bu sorun. Çünkü emin olmak için denediğim sürümlerden birini localhost'umda denedim (Xampp) ve sorunsuz dil paketini yükledim, aktifleştirdim. Sorun siteyi sunucuya taşıyınca oluşuyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
 
#3
Denedim hocam sonuç yine aynı, zaten Türkçe dil paketlerini de localhost'umda denemiştim başarıyla Türkçeleştirmiştim. Sorun sunucumla ilgili ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, hangi modüller sorunlu neleri yükseltmem gerekiyor vs.
 

EiZA

New Member
#6
Ayni sorun bende de var, tam olarak nasıl yaptınız

ayni sorun bende de var cozum yolunu yazar misiniz tam olarak , forum bilgin az olduğu icin tarif ede bilir misiniz bana?
Selam, ilk olarak 2.0.0 sürümünü yükleyin. Daha sonra Türkçe dil paketini ekleyin sonra ise istediğiniz sürüme güncelleyebilirsiniz.